Dags för ett företagsevent?

Dags för ett företagsevent?

Ett lyckat företagsevent i Göteborg

Ska ni anordna ett företagsevent i Göteborg? Då tycker vi att ni borde göra det hos oss på Biljardpalatset.

Teambuilding eller bara en härlig kväll tillsammans? Hos oss kan ni ha en trevlig kväll i Göteborg med både spel och middag för hela företaget. För förfrågan: maila till info@palatset.com

När ni anordnar ert företagsevent hos oss får ni flera aktiviteter att välja mellan och självklart möjligheten att äta något riktigt gott. Hos oss kan ni spela biljard i en av Europas bästa biljardhallar eller spela shuffleboard på bord med hög tävlingsstandard. Före eller efter ni spelat kan ni kombinera detta med en god middag i vårt Brasserie.

Vi har flera färdiga menypaket där spel och middag ingår, både med och utan instruktör. Vi har även möjlighet att skräddarsy en kväll som passar just er och ert företag.

Känner ni inte för att spela kan ni välja att bara avnjuta en god middag i brasseriet och efter detta slå er ner i vår härliga lounge för en god drink. Oavsett vilken av våra aktiviteter ni väljer så kan vi lova att allt ni behöver för ett lyckat företagsevent kan ni hitta hos oss.

Hej
Så roligt att ni är nyfikna på oss!

Under natten har vi utfört arbete med vår server och allt verkar tyvärr inte ha gått så smärtfritt som vi önskade.

Tills allt är i sin ordning når ni oss bäst via mailadressen booking@palatset.com eller så bokar ni direkt via vår hemsida.

Hoppas allt snart skall vara uppklarat!