BILJARDPALATSET Göteborg

Vinbar Göteborg

Välkommen till Göteborgs Vinbar. I vår vinkällare har vi en härlig blandning viner från både nya och gamla vinvärlden. Hos oss på Biljardpalatset Göteborg vill vi att alla mat- och vinälskare ska hitta ett vin som de kan njuta av i samband med en fantastisk middag. I vår vinbar på entréplan kan ni själva ta en titt på vårt sortiment. Vi hjälper er gärna med att kombinera vin till er middag hos oss.

Vinbar Göteborg

Vår fantastiska vinlista

I vår vinbar finns något för alla. Nedanför har ni en länk till vår vinlista, hittar ni något som passar er är det bara att besöka oss och vår härliga vinbar.

LÄS MER

Den perfekta platsen för att klå dina vänner i en omgång shuffleboard för att senare låta dem revanschera sig i en biljardmatch. Hur blir ni vänner efter en sådan batalj? Kanske genom att utforska vårt gedigna och väl utvalda dryckesutbud eller genom att njuta av en god middag i vårt fantastiska Brasserie.

Drop in för biljard & shuffleboard

Bokning av spel är möjlig Söndag-Torsdag. Fredag och Lördag har vi endast drop in med undantag för stora sällskap som bokar turnering genom menypaket.

Våra menypaket

Vi har sex olika menypaket för er att välja mellan. I de första fyra paketen ingår det 1,5 h turnering i shuffleboard eller biljard under guidning av en instruktör. Som avslutning blir det prisutdelning till vinnande laget som får med sig medaljer hem. För att boka våra menypaketen måste man vara minst 8 personer.

LÄS MER

Kontakta oss

Enklast når ni oss på info@palatset.com Ni kan även nå oss på telefon när vi har öppet på nummer 031 – 13 24 80.

Biljardpalatset är beläget i centrala Göteborg på Ekelundsgatan 9-11, en tvärgata till Kungsgatan. Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.

Vi tar alla typer av kort med undantag av Diners.

Copyright © Biljardpalatset Göteborg AB | Ekelundsgatan 9 - 11 | 031 - 13 24 80